<img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /customers/6/a/f/jongnl.nl/httpd.www/tienertop/components/com_phocagallery/router.php on line 38 Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /customers/6/a/f/jongnl.nl/httpd.www/tienertop/includes/application.php on line 539 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/6/a/f/jongnl.nl/httpd.www/tienertop/components/com_phocagallery/router.php on line 38

Uitwisseling
Wil jij een uitwisseling plannen met een andere seniorengroep? Dan ben je hier op het juiste adres!
Er is niets leuker dan eens een kijkje in de keuken van een andere afdeling te nemen. Niet alleen leer je heel veel nieuwe mensen kennen, ook kun je ervaringen en ideeën uitwisselen. Misschien leer je er wel een te gek nieuw spel.

 Filmpjes
Voordat je een uitwisseling kunt plannen, zul je jezelf als groep eerst voor moeten stellen. Dit kan aan de hand van een leuk filmpje. Laat in het filmpje zien wie jullie zijn, van welke afdeling jullie zijn en op welke dag jullie groepdraaien. Hoe het filmpje er uit komt te zien, is geheel aan je eigen fantasie. Wordt een een videoclip, een lip-dub of iets geheel anders?

Wanneer je filmpje klaar is, kun je het naar ons sturen en plaatsen wij het onder de 'filmpjes'-button hiernaast.

 Camera te leen
Om het filmpje goed op te nemen, hebben wij een professionele cameraset gratis te leen. Klik op de blauwe button hiernaast en lees er alles over.

 Gastenboek
Gebruik het gastenboek hiernaast om te reageren op een filmpje. Laat weten dat je het een leuk filmpje vindt, beter nog plan een datum om langs te gaan bij de afdelingen waarvan het filmpje is!

 Foto'sWanneer er een uitwisseling heeft plaatsgevonden, ontvangen we graag een paar leuke foto's hiervan. Deze zijn terug te vinden onder de button 'foto's'.