<img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />

Reguliere groepsavonden

Groepsbijeenkomsten moeten gevarieerd en leuk zijn, daarom werken we bij JongNL met de drie spelpijlers sport en spel, creativiteit en buitenleven. Soms is het evengoed lastig om een leuke acitiviteit te bedenken die iedereen aanspreekt.

Spelwiki
Daar heeft JongNL Limburg de spelwiki voor opgezet, waarop bij elke pijler tal van spelvoorbeelden en activiteiten te vinden zijn. Wanneer jullie samen het jaarprogramma maken, kan deze wiki als back-up fungeren, waar altijd wel iets leuks op te vinden is.

Activiteit van de maand
Elke maand zetten we een activiteit uit de spelwiki in de schijnwerpers. Wanneer jullie deze activiteit hebben uitgeprobeert, horen we graag via het gastenboek wat jullie er van vonden en of jullie misschien nog leuke varianten of aanvullingen hebben. Deze kunnen wij weer verwerken in de
wiki.

Product van de maand
Graag helpen wij een handje mee om de groepsbijeenkomsten zo leuk en interessant mogelijk te maken. Daarom bieden wij elke maand een product uit onze collectie aan, tegen een zeer scherpe leenprijs of misschien wel helemaal gratis. Houd de producten goed in de gaten en wanneer je er gebruik van wilt maken, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ben er snel bij, anders is een andere groep je misschien voor!