<img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /customers/6/a/f/jongnl.nl/httpd.www/tienertop/components/com_phocagallery/router.php on line 38 Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /customers/6/a/f/jongnl.nl/httpd.www/tienertop/includes/application.php on line 539 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/6/a/f/jongnl.nl/httpd.www/tienertop/components/com_phocagallery/router.php on line 38

Projecten

Projecten zijn groepsavond-overstijgende activiteiten. Ze duren langer dan 1 groepsbijeenkomst en er wordt gewerkt naar een uiteindelijk doel.
Wat dat doel is, is aan jullie zelf. Verwerk in jullie jaarprogramma twee projecten en je zult zien dat het te gek is om samen ergens naar toe te werken, waar jullie zelf de verantwoordelijkheid voor dragen.

Ideeën voor projecten
Hier vind je allerlei tips over het organiseren van een project; hoe kom je samen tot een goed idee voor een project, waar begin je en hoe verdeel je taken?

Voorbeelden voor projecten
Is het lastig om zelf een leuk project te verzinnen? Kijk dan hier voor verschillende voorbeelden. Wanneer je een project weet, dat nog niet in de lijst genoemd wordt, kun je in het gastenboek voorbeelden achterlaten, wij zorgen er dan voor dat het op deze site een plaatsje krijgt.

Foto's
Hebben jullie een project afgerond en zijn daar leuke foto's van? Stuur ze door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ze krijgen een plaatsje in de fotogalerij.