<img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /customers/6/a/f/jongnl.nl/httpd.www/tienertop/components/com_phocagallery/router.php on line 38 Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /customers/6/a/f/jongnl.nl/httpd.www/tienertop/includes/application.php on line 539 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/6/a/f/jongnl.nl/httpd.www/tienertop/components/com_phocagallery/router.php on line 38

Geldacties

Om een grotere activiteit, zoals een survivalweekend, een hike in het buitenland of een middagje paintballen, toe te kunnen voegen aan het jaarprogramma, kunnen jullie zelf een geldactie op touw zetten om deze activiteit te bekostigen.

Ideeën voor geldacties
Geldacties vallen ook onder de projecten, omdat het groepsavond-overstijgende activiteiten zijn; je bent er langer mee bezig dan één groepsavond. Lees hier alle ideeën voor het opzetten van een geldactie.

Voorbeelden van geldacties
Er zijn tal van voorbeelden te bedenken voor geldacties, hier vind je er een aantal. Hopelijk kunnen we ze aanvullen met voorbeelden en ervaringen van jullie. Laat ze achter in het gastenboek en wij zorgen dat ze een plek krijgen in onze lijst.