<img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />

TienerTop

Welkom op de site van de JongNL TienerTop.
Deze site is speciaal gemaakt voor alle seniorengroepen die een leuk, gevarieerd programma willen draaien.

De vijf items hierboven in de menubalk bieden elk een variatie aan leuke ideeën voor groepsbijeenkomsten.
Klik en ontdek wat JongNL Tienertop je allemaal te bieden heeft!

Zou je graag met je groep een uitwisseling met een andere seniorengroep aan willen gaan? Klik dan op 'uitwisseling'.

Ben je op zoek naar èchte JongNL-tieneractiveiten voor op een groepsbijeenkomst? Ga dan naar onze spelwiki die te vinden is onder 'reguliere groepsavonden'. 

Lijkt het je te gek om eens met de hele groep aan een project te werken, waar je meerdere groepsbijeenkomsten, samen, aan werkt? Kijk dan eens bij 'projecten' voor voorbeelden en al reeds uitgewerkte ideeën.

Willen je met de groep iets groots gaan ondernemen, maar is er geen geld voor en ben je nu op zoek naar leuke geldacties die je met je groep kunt ondernemen om geld te genereren? Klik dan op 'geldacties' voor tips, ideeën en ervaringen van andere groepen.

Als senior doorgroeien naar leider? JongNL kan je daarbij helpen, door de voorbereidingen op het leiderschap in te plannen in het jaarprogramma. Voor meer informatie kijk je op 'voorbereiding op leiderschap'.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje op onze facebookpagina.

Wil je het boekje met de methodiek van de TienerTop5 gratis aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TienerTop on the Job
Om seniorengroepen in de praktijk te helpen, hebben we het project ‘tienertop on the job’ opgezet. Vorig seizoen hebben we een aantal groepen van district Utopia begeleid met het uitvoeren van de tienerTop5. Een aantal resultaten hiervan zijn terug te zien op deze tienertopsite.

Vanaf januari zullen we ditzelfde project uitzetten in Grand district du Nord. Zou jij ook praktijkbegeleiding willen bij jouw seniorengroep? Neem dan contact op met het bureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of bel 0475-520020.