Waarderingstekens

Wil een afdeling speciale vrijwilligers of zeer trouwe leiding een symbolisch schouderklopje geven en dit een officiëler tintje geven dan het uitreiken van de gebruikelijke bos bloemen of fles wijn, dan heeft JongNL Limburg een aantal waarderingstekens in haar pakket om deze waardevolle mensen te eren.

waarderingsspelden
Een mogelijkheid is om een waarderingsspeld uit te reiken. Deze wordt aangeboden met persoonlijke brief en certificaat. Kosten voor een gouden speld zijn € 50,00, een zilveren speld kost € 30,00 en een bronzen speld kost € 25,00. Een speld aanvragen kan middels onderstaande link.

aanvraagformulier waarderingsspeld

waarderingsspelden


JongNL kunstwerk

Zoek je iets origineels om uit te reiken bij momenten die je niet zomaar voorbij wilt laten gaan, zoals een jubileum, een opening of het vertrek van bijvoorbeeld een voorzitter, dan is er het JongNL kunstwerk, exclusief vervaardigd door Bert van der Meij. Elk kunstwerk is voorzien van een uniek nummer en wordt uitgereikt met bijbehorend certificaat. De kosten zijn € 25,00. Een kunstwerk aanvragen kan per mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

kunstwerk