Ridderspelen

 

 

 

 

Welkom op de pagina van de online Ridderspelen.
Geweldig dat jullie mee gaan doen.

Het online- Ridderspel is er in 3 leeftijdsgroepen: groep 3-4, groep 5-6, groep 7-8 en ouder.
Omdat het niveau best hoog is voor de bestemde leeftijdsgroep, kun je het Ridderspel voor groep 3-4 ook gerust spelen met kinderen uit groep 5-6 en zo verder. Je kunt dus makkelijk beginnen en twee of drie verschillende versies spelen.


Het Ridderspel bestaat uit een pfd met de opdrachten. Om de opdrachten goed te kunnen lezen, moet het spel op een laptop of computer gespeeld worden. Op het scherm van een telefoon zijn de opdrachten niet of slecht te lezen.
De deelnemers krijgen een invulvel om de antwoorden op te noteren. Voor de leiding is er een nakijkvel, om de antwoorden te controleren als jullie er niet uit komen.
Het spel is ook verkrijgbaar in een powerpoint. Wil je deze gebruiken? Stuur dan even een mailtje naar onderstaand emailadres en we sturen deze graag naar je op.

Door de opdrachten goed uit te voeren kom je erachter wie het liefje was van Ridder Floris, wat de grootste hobby was van Ridder Job, hoe het wapenschild, dat een ridder onoverwinnelijk maakt, eruit ziet en wie het hart gestolen heeft van Ridder Olivier.

Heb je het spel gespeeld, laat ons dan weten hoe het ging en wat je ervan vond door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. 

  

 
 
 
 
 
 
 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

veiligheidsvignet

inveiligehanden

ANBI