Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Outdoordagen

De vaste locatie van de Outdoordagen is Break Out in Swalmen. Gedurende de dag neem je deel aan verschillende ruige buitensport-activiteiten in een spectaculair en afwisselend programma.
Zo moeten de deelnemers een ruige route afleggen op ATB-fietsen, klimmen, abseilen en alle moed bij elkaar verzamelen om de trapezesprong op grote hoogte te durven maken.
Ze trotseren over touwbruggen het water en kruipen in de huid van Willem Tell bij het boogschieten en ShootOut.

Kortom... een dag vol leuke, uitdagende en grensverleggende activiteiten.
Om 17.00 uur klinkt het eindsignaal, waarna iedereen (hopelijk) moe, maar voldaan naar huis mag gaan.

Belangrijk om te weten...
Onder (nagenoeg) alle weersomstandigheden gaat de activiteit door. Na inschrijving ontvang je meer aanvullende informatie met o.a. tips en trucs hoe je je kunt voorbereiden op slecht weer.

Let op! Corona richtlijnen
Actuele ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus kunnen gevolgen hebben voor de tijd, inhoud, maatregelen en het aantal (op volgorde van inschrijving) deelnemers aan deze activiteit.

JongNL Limburg maakt tijdens haar activiteiten, voor promotiionele doeleinden, foto's en filmpjes.
Bezwaren? Maak dit minstens 24 uur voorafgaand aan de betreffende activiteit bekend!

datum:
locatie:
tijd:
voor wie:
kosten:

zondag 16 / 23 oktober 2022
Breakout Swalmen
10.30 uur tot 17.00 uur
groep 7 en 8 BO, klas 1 en 2 VO
€ 21,50 voor leden
€ 14,50 voor leiding 

Outdoordagen