Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Moonwalk

De Moonwalk is een ruige nachtelijke hike die gelopen wordt met bepakking. De tocht voert langs akker- en weilanden, bossen en beken en is zo'n 20 tot 25 kilometer lang. De Moonwalk vindt plaats op wisselende plekken, waardoor de route en invulling iedere keer anders is.
Deelnemen aan de Moonwalk is een uitdaging. De activiteit is actief en best zwaar. Dus een keertje oefenen met een lange afstandswandeling is geen overbodige luxe.
Je maakt dit weekend niet alleen kennis met diverse, uitdagende posten onderweg, maar je kunt ook kennismaken met andere jongeren, ervaringen uitwisselen en plezier maken.
Kortom .. een activiteit die je tenminste één keer in je leven moeten meemaken.


Let op!
- Wijzigingen in opgaves kunnen kosteloos worden doorgegeven., daarna moet voor het opgegeven aantal betaald worden. De penningmeester ontvangt na afloop de nota.
- Voorkom teleurstellingen, schrijf snel in want vol is vol. Er is plaats voor maximaal 75 groepjes!
- Overnachten alléén in puptentjes, groepstenten zijn niet toegestaan op het terrein.
- Inschrijven met groepjes van maximaal 5 personen (dit is inclusief minimaal 1 volwassen leider). Uitzonderingen op deze regel zijn niet mogelijk.
- Tijdens de Moonwalk zijn twee eetposten. Als er dieetwensen (allergieën/vegetariërs/anders) zijn, dan kunnen deze per direct worden doorgegeven per mail: info@jongnl.nl
- Deelname is op eigen risico.
- Het is verplicht voor álle deelnemers een veiligheidshesje te dragen.


Meer informatie over de nieuwe editie volgt als deze bekend is.

datum:
locatie:
tijd:
voor wie:
kosten:

onbekend
info volgt
vertrek tussen 18:00 en 22:00
vanaf Klas 2 VO
€  ..