Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Younglandsfestival

Een ontmoetingsweekend voor de vrijwilligers van de 41 plaatselijke JongNL afdelingen. Jaarlijks nemen zo'n 400 vrijwilligers deel aan dit unieke weekend en maar liefst 60 vrijwilligers uit de plaatselijke afdeling maken dit weekend mogelijk.
De activiteit is diep geworteld in de historie en het programma bestaat traditiegetrouw uit een mengelmoes van actie, feest en educatie.

Het doel van de kaderschouw is tweeledig. Enerzijds het bieden van nieuwe, inspirerende activiteiten die goed van pas komen bij de programmering van de wekelijkste groepsbijeenkomsten in het kader van jeugd- en jongerenactiviteiten. Anderzijds is het de feestelijke opening van het nieuwe jeugdwerkseizoen, waarbij JongNL Limburg haar kaderleden en groepsleiders in de gelegenheid stelt ervaringen uit te wisselen.


NIEUWS NIEUWS!
In september 2022 is er weer een Younglandsfestival, namelijk in Neer!
Vanaf 10.00 uur is het terrein open en om 12.30 uur wordt het Festival geopend.
Een festival met een passief, actief programma. In verschillende area's kun je deelnemen aan de meest uiteenlopende activiteiten. 's Avonds bouwen we een feestje in de Feesttent en na sluiting kunnen we nog even napraten bij een van de gezellige chill-plekken bij het kampvuur.
op zondagmorgen pakken we, na een stevig ontbijt, de draad weer op met een gezellig en vooral hilarisch zondagochtendprogramma.
Rond 12.00 uur is de sluiting en kan iedereen, moe, voldaan en boordevol inspireatie weer huiswaarts.Klik hier voor meer informatie vóórdat je de aanmelding doet!


Klik hier voor meer informatie als je je aangemeld hebt!

 

datum:
locatie:
tijd:
voor wie:
kosten:

17 en 18 september 2022
JongNL Neer
Vanaf 10.00 uur
kaderleden van JongNL
€ 45,00 p.p.