pinterest twitter facebook socialmedia vertrouwenspersoon

JongNL en L1 voor de voedselbank

In december zijn we allemaal druk bezig met cadeaus. We kunnen veel kopen voor onszelf. Wij hebben het goed. Maar heeft iedereen het net zo goed als wij? 

JongNL wil deze dagen ook aan mensen denken, hier in Limburg, die het wat minder hebben. Het is bijna Kerst. Wij kunnen een heel klein beetje Kerstmis zijn voor de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank! Een vijftal afdelingen doen mee. De leden van JongNL Gennep hebben dozen voor de voedselpakketten beschilderd. Op deze manier levert de actie leuke en zinvolle activiteiten op voor de kinderen. 

Wat kun je doen?

  • Bedenk een ludieke actie waardoor de kinderen voedsel inzamelen. Gebruik hiervoor de lijstjes die je hier kunt downloaden.
  • Laat de kinderen tijdens de actieperiode van 7 tot 17 december tijdens de groepsbijeenkomst voedsel inzamelen bij de plaatselijke supermarkt.
  • Meld je actie aan bij L1. Dat levert publiciteit op voor jouw afdeling en dus voor JongNL.

Wat doet JongNL Limburg?

  • Wij hebben een boodschappenlijstje samengesteld. 
  • Wij hebben een affiche ontwikkeld. Informeer bij het bureau naar de mogelijkheid om eigen tekst toe te voegen. Zie hier een voorbeeld.
  • Voor elk lid dat meedoet aan de actie hebben we een leuke, speciaal voor deze actie ontwikkelde, placemat ter beschikking. Je krijgt de placemats thuisgestuurd. Je betaalt alleen de verzendkosten.
  • Voor elke persoon die voedsel bij jullie inlevert hebben we ook een placemat beschikbaar. Je krijgt de placemats thuisgestuurd. Je betaalt alleen de verzendkosten.
  • Wil je als inzamelpunt fungeren, dan kun je bij ons ook gelamineerde pijlen aanvragen, zodat je duidelijk de weg naar de blokhut aan kunt geven.

Informatie
Voor informatie over de actie kun je bellen met Lobke Theelen of Leon Hoenen op 0475 - 52 00 20.

 

Oplossing placemat
Heb jij zo'n te gekke placemat gekregen en ben je benieuwd of je alle puzzels goed hebt gemaakt?
Bekijk dan dan hier beneden de oplossingen.

 

zoeken in deze site

logo 2015 provincie limburg

ANBI

inveiligehanden

veiligheidsvignet