Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

Inspiratiedag,
voor iedereen!


We vinden het belangrijk dat de vrijwilligers, in welke functie dan ook binnen een afdeling, district of provincie, steeds blijven groeien. Tijdens de inspiratiedag komen dan ook actuele thema's aan de orde waar een ieder zich voor kan inschrijven. Net als bij de workshops en cursussen die aangeboden worden, aan vrijwilligers die wekelijks groepsdraaien, is het doel kennis delen en opdoen, ervaringen uitwisselen en het verbreden van het blikveld. Vooral het van elkaar leren en het uitwisselen van ervaringen is interessant en motiverend voor vrijwilligers.

Hieronder vind je de informatie voor de aankomende inspiratiedag.
Een inspirerende dag voor iedereen!
Dus.. ben je leider van een leeftijdsgroep, bestuurslid van een afdeling of actief binnen de afdeling op een ander gebied en spreken onderstaande onderwerpen je aan? 
Wacht dan niet langer en meld je aan voor deze informatieve en inspirerende dag.


pinterest twitter facebook  vertrouwenspersoon